Δήλωση-σοκ από Ξουλίδου: Θα μοιράζει ο στρατός τρόφιμα και φάρμακα (BINTEO)

0
4

Aρχηγός και οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συνεχίζουν -παρά τις αντιδράσεις- να εμπλέκουν το στρατό στην καθημερινότητα της χώρας.

Δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου μπροστά στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας», σήμερα ήταν η σειρά της βουλευτού Θεσσαλονίκης του κόμματος, Σταυρούλας Ξουλίδου να υπερβεί τα εσκαμμένα.

Σε ομιλία της στο Ωραιόκαστρο, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης υπέρ του «Όχι» και μιλώντας στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της πόλης, η βουλευτής είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο στρατός είναι έτοιμος να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη.

Όπως είπε, το ίδιο ισχύει και για τα βασικά τρόφιμα, αλλά και για καύσιμα.

«Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως και από την ενημέρωση που έχω από τον πρόεδρο του κόμματος, η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη, ενώ και τρόφιμα υπάρχουν και φάρμακα υπάρχουν που μπορεί να χορηγήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο της τοπικής ιστοσελίδας  www.politesoraiokastrou.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here