Διμέτωπη μάχη στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών: Τραμπ Vs Κρουζ

0
9

 

Μετά την «ισόπαλη» επικράτηση των Ντόναλντ Τραμπ και Τεντ Κρουζ στους προκριματικούς εκλογικούς κύκλους σε τέσσερις πολιτείες, η προεκλογική εκστρατεία παίρνει χαρακτηριστικά διμέτωπης εκλογικής μάχης.

Ωστόσο, οι νίκες τους το Σάββατο, απογοήτευσαν την ηγεσία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, η οποία αντιτίθεται στον Τραμπ, ενώ δείχνει την προτίμησή της για τον 44χρονο Μάρκο Ρούμπιο, που ακολουθεί τους δύο βασικούς υποψηφίους. «Νομίζω ότι είναι η ώρα να εγκαταλείψει την προεκλογική του εκστρατεία. Θέλω να είμαστε ένας εναντίον ενός με τον Τεντ», δήλωσε ο Τραμπ για τον Ρούμπιο αλλά και για την πρόθεσή του να αναμετρηθεί προσωπικά με τον Κρουζ.

Η πολιτική δυναμική του Κρουζ κατά τις τελευταίες εβδομάδας έδινε ένα πολιτικό στίγμα για την τελική κατάληξη της προεκλογικής εκστρατείας του, σε μία προσωπική αναμέτρηση με τον εκκεντρικό Τραμπ.

Πρόβλεψη του CNN, ανέφερε ότι ο Ρούμπιο θα κερδίσει στο Πουέρτο Ρίκο, διασφαλίζοντας τη δεύτερη νίκη του, από την έναρξη της προεκλογικής κούρσας των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here