Διόδια σε όλες τις εισόδους της χώρας

0
6

 

Η λειτουργία διοδίων στις εισόδους της χώρας, είναι δεδομένη μέσα στα επόμενα χρόνια,σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εγνατίας Απόστολο Αντωνούδη.

Όπως ανέφερε, ο κ.Αντωνούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», χθες το πρωί τέθηκε σε πιλοτική λειτουργία ο σταθμός διοδίων του Προμαχώνα.

«Είναι κάτι το οποίο το οφείλουμε στη χώρα. Δεν μπορεί όλη η Ευρώπη να χρησιμοποιεί τα δίκτυά μας -τα οποία τα έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός σε μεγάλο βαθμό- και να μην πληρώνει κανένας τίποτα. Άρα στις εισόδους της χώρας θεωρούμε δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια- όχι άμεσα, τους επόμενους μήνες- θα μπουν διόδια. Όπως στην Ιεροπηγή (Καστοριάς), στους Ευζώνους και στη Μέστη (Αλεξανδρούπολης)» είπε.

Αναφερόμενος στον άξονα Ηγουμενίτσας – Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της Εγνατίας σημείωσε πως καταβάλλεται προσπάθεια από την εταιρεία για αναλογικότερη χρέωση, ενώ προανήγγειλε τη λειτουργία σταθμών διοδίων σε αυτό τον άξονα εντός του 2017.

Με τη σύμφωνη γνώμη πάντως των αρμόδιων υπουργείων, στα 170 οχήματα που έχουν οι κάτοικοι της περιοχής του Προμαχώνα, θα δοθεί κάρτα 20 ελεύθερων διελεύσεων το μήνα, ενώ οι εργαζόμενοι θα εφοδιαστούν με κάρτα 40 ελεύθερων διελεύσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here