Διορίζει τα ανήψια της η υπουργός και όταν αποκαλύπτεται μιλά για κανιβαλισμό

0
18

Διόρισε τον ανηψιό της στο πολιτικό της γραφείο και την ανηψιά της, στο δικό του γραφείο, ο υπουργός Δικαιοσύνης! Και όταν αποκαλύφθηκε και τα ΜΜΕ μίλησαν για «σκαστή» περίπτωση οικογενειοκρατίας, εκείνη μίλησε για…κανιβαλισμό!

Ο λόγος για την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία διόρισε στο γραφείο της -ως διοικητικό μετακλητό υπάλληλο- τον 29χρονο ανιψιό της Στέφανο Σίσκο. Αναδρομικά μάλιστα από τις 23 Σεπτεμβρίου, μία μέρα μετά τις εκλογές!

Λίγες μέρες αργότερα, στις 10 Οκτωβρίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος διόρισε στο δικό του πολιτικό γραφείο την 25χρονη ανιψιά της υπουργού, δικηγόρο Ελισάβετ Σίσκου!

Τι απαντά για όλα αυτά η ίδια;

Πρώτον, αναρωτιέται: «Είμαι υπόλογη που ένας υπουργός προσέλαβε συγγενείς μου»; Τι εννοεί; Τον Παρασκευόπουλο και τον Νίκο Φίλη, που ως προιστάμενός της υπουργός, υπογράφει τυπικά την πράξη διορισμού του ανηψιού της…

Τι άλλο λέει;

«Η πολιτική πρέπει να διεξάγεται με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους. Είμαι από αυτούς που λέω πάντα και στο κόμμα μου, ότι χτυπάς τις πολιτικές, δεν χτυπάς τα πρόσωπα γιατί θα καταντήσουμε στο τέλος να βγάζουμε μαχαίρι ο ένας στον άλλον. Πρόκειται για απίστευτο κανιβαλισμό.«Στο πολιτικό του γραφείο, δεν μπορεί να πάρει κάποιος, βάση του νόμου, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στο περιβάλλον του; Συγγενικό ή φιλικό; Είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς 3ου βαθμού»;  

Πιστεύω ότι βγάλατε τα συμπεράσματά σας…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here