Διπλό το μέτωπο του «πολέμου» για τον Βερύκιο- Στα «μαχαίρια» και με την Γκολεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

0
12

 

 

Μια αναφορά που έκανε η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά στο πλαίσιο συνέντευξης της στον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο στάθηκε αφορμή να ανάψει το φιτίλι.

«Με απείλησε ότι θα βγάλει τα τιμολόγια που πληρώθηκα. Τι είναι εισαγγελέας;»
Μιλώντας στην εκπομπή “Με το καλημέρα” στον τηλεοπτικό σταθμό Ε η Ντέπυ Γκολεμά,αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Δήμο Βερύκιο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με τον Δήμο, ενώ δεν γνωριζόμαστε, υπάρχει μία από μέρος του μια εχθρότητα σε σημείο κακό, πρέπει να το κοιτάξει. Το πώς χρησιμοποιεί τους ανθρώπους, το τι επίθετα εκτοξεύει γι’ αυτούς. Εγώ την καταλαβαίνω την αφοσίωση να την έχεις σε έναν άνθρωπο όπως είναι ο κ. Κοντομηνάς ή όπως κατά καιρούς θα ήταν και άλλοι άνθρωποι. Αλλά όμως όταν δεν γνωρίζεις καν έναν άνθρωπο δεν μπορείς να του λες όλα αυτά, όσα λέει για μένα. Με έχει απειλήσει, δεν είναι κρυφό ότι εγώ μια εποχή είχα δουλέψει στον Alpha. Ασφαλώς δούλεψα, για μικρό χρονικό διάστημα και ασφαλώς ανταμείφθηκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βερύκιος έχει το δικαίωμα να βγαίνει και να λέει ότι θα μου βγάλει τα τιμολόγια ή τα χρήματα που πληρώθηκα από τον Alpha. Ποιος είναι; Εισαγγελέας; Εγώ τι πρέπει να του βγάλω; Αν έχω. Δεν καταλαβαίνω γιατί πέφτει ο ένας να φάει τον άλλον; Επειδή του είπα ότι έβαλε τα κλάματα όταν είπε χρόνια πολλά στον Κοντομηνά; Όλη η Ελλάδα γέλαγε».

Λίγες ώρες αργότερα όταν ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: «Δεν του φθάνει ο Κατσούλης τώρα και η Γκολεμά κράζει τον Βερύκιο», ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε «Γνωστή ορντινατσα της Αννουλας με το αζημίωτο βέβαια απο την εποχή της πλούσιας συγκομιδής….«:

Στη συνέχεια κατάφερε νέο «χτύπημα» στον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο εδώ και τουλάχιστον δύο μέρες «σφάζονται». Η «απάντηση του» ήταν η πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here