Διπλοθεσίτες ποδοσφαιριστές

0
8

 

Tην καταγγελία ότι οι Βούλγαροι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Νομού Σερρών συμμετέχουν και στο πρωτάθλημα της πατρίδας τους έκανε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ο γενικός αρχηγός του Διαγόρα Δασοχωρίου κ. Νερατζής Σωτηριάδης.

Ο Σερραίος παράγοντας που μίλησε με αφορμή την τιμωρία της ομάδας του (για τη συμμετοχή του τερματοφύλακα Μπαχταρλίεφ ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στον Διαγόρα Δασοχωρίου, τη Βουλγαρική Πετρίτσι και η FC Serres) είπε: «Άνοιξε ο ασκός του Αίολου για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο γιατί όλες οι ομάδες στο τοπικό των Σερρών έχουν έστω από έναν Βούλγαρο ποδοσφαιριστή. Αυτοί οι Βούλγαροι όμως παίζουν και στην πατρίδα τους και στην Ελλάδα. Κάποιος μπορεί να παίζει το Σάββατο στη Βουλγαρία και την Κυριακή στην Ελλάδα.

«Θα φτάσουμε στο σημείο να γίνει το πρωτάθλημα των ενστάσεων. Με λύπη το λέω αλλά έτσι είναι. Γιατί κάποιοι είδαν ένα πτώμα και όρμηξαν να το κατασπαράξουν για αυτό ας προετοιμαστούνε όλοι τους για όλα. Ας αναλογιστούν τι έχουν κάνει. Ας αναλογιστούν όλοι τους και όλοι μας το τι μπορεί να ακολουθήσει και φέτος και τα επόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα.» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Διαγόρας θα κάνει ενστάσεις με ομάδες που θα αγωνιστεί και θα έχουν στην ενδεκάδα τους Βούλγαρους ποδοσφαιριστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here