Διχάζει το πρόστιμο σε 79χρονη για μερικά λαχανικά

1
9

 

Πέντε χιλιάδες ευρώ καλείται να πληρώσει ηλικιωμένη 79 ετών που πουλούσε – σύμφωνα με τη ΔΟΥ Τρικάλων – 7 κιλά σπανάκι, 5 μάτσα παντζαριών, 7 μάτσα μαϊντανού, 2 κιλά καρότα, 8 κιλά μπρόκολα, 7 ματσάκια σέσκουλα, 3 λάχανα και 5 κιλά αντίδια.

Η γυναίκα από το Κεφαλόβρυσο δέχθηκε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου την επίσκεψη των ελεγκτών  μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών και εμπόρων που βρίσκονταν στους πάγκους.

a2

Η φωτογραφία με το πρόστιμο ανέβηκε στο facebook και πολύ γρήγορα έγινε θέμα συζήτησης, με τους χρήστες να εμφανίζονται διχασμένοι.

Πολλοί επικροτούν τους ελεγκτές και άλλοι κάνουν λόγο για τιμωρία ενός… μικρού ψαριού, που δεν είχε τρόπο να αποφύγει το πρόστιμο.

Στη συγκεκριμένη λαϊκή που γίνεται στο κέντρο των Τρικάλων, αρκετές ηλικιωμένες απ’ όλα τα χωριά του νομού, που ζουν μόνο με τη σύνταξη του ΟΓΑ ή και συχνά χωρίς αυτή, πωλούν ό,τι βγάζει ο κήπος τους για να συμπληρώσουν τα προς το ζειν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να «χαιρόμαστε» τα ελεγκτικά πνευματικά καρούμπαλα !!! Ούτε για ένα ευρώ, από όσα αργύρια πληρώνονται, δεν έχουν δουλέψει στην ζωή τους !!
    Να απολυθούν άμεσα οι κρετίνοι !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here