Δούρου προς Γεννηματά: Ανούσιες περιοδείες δημοσιότητας

0
8

 

Ευθεία επίθεση κατά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά εξαπέλυσε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με αφορμή την περιοδεία της σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας αλλά και την κριτική που άσκησε για έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας.

Την κατηγόρησε για ανευθυνότητα και έλλειψη μνήμης λέγοντας «θα περίμενε κανείς από την πρώην υπερνομάρχη περισσότερη υπευθυνότητα και το κυριότερο: περισσότερη μνήμη». Είπε ότι είναι φανερό πως η κ. Γεννηματά δεν διαθέτει τίποτε από τα δύο και προτιμά τις άνευ ουσίας «περιοδείες» δημοσιότητας. Αναφορικά με τα σχόλια της  κ. Γεννηματά που διατέλεσε υπερνομάρχης Αττικής την περίοδο 2002-2007, η κ. Δούρου είπε ότι τολμά να σχολιάζει ανερυθρίαστα τις χρονίζουσες αντιπλημμυρικές ελλείψεις των ετών και της δικής της απραγίας και αβελτηρίας.

Η κ. Δούρου καταφέρθηκε και κατά το δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκο Σαράντη,  ο οποίος συνόδευε την Φώφη Γεννηματά. Επισήμανε ότι θα επιτελούσε πραγματικά την αποστολή για την οποία τον εξέλεξαν οι δημότες, αν, «αντί να παίζει το ρόλο του κομπάρσου σε κομματικά events, όπως το σημερινό, επεξεργαζόταν και κατέθετε προς έγκριση στην Περιφέρεια, τις αντιπλημμυρικές μελέτες που χρειάζεται η πόλη του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here