Δούρου: Οφείλουμε να διαπραγματευθούμε όρο προς όρο

0
13

 

 «Σήμερα, μετά από μια σκληρή και άνιση διαπραγμάτευση, με λάθη και αδεξιότητες, ναι, αλλά πάντα με ειλικρίνεια και ανάληψη από τον πρωθυπουργό της ευθύνης για το καλό του τόπου, αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη εξίσωση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σε άρθρο-παρέμβασή της στη εφημερίδα «Αυγή», με τον τίτλο «Για την Κεντρική Επιτροπή».

Η κ. Δούρου διευκρινίζει ότι η δύσκολη εξίσωση αφορά την εφαρμογή ενός προγράμματος ανάγκης και παραδέχεται ότι αυτό «πόρρω απέχει από το όραμά μας».
Συμπληρώνει ωστόσο ότι «το όραμα δεν μπορεί να οικοδομείται σε αοριστολογίες πασπαλισμένες με δήθεν «αντισυστημική επαναστατικότητα», χωρίς τεκμηρίωση, σοβαρό σχεδιασμό, κοστολογημένες προτάσεις με βιώσιμη προοπτική. Το όραμα κτίζεται με σκληρή δουλειά που ξεκινά από σήμερα».

Τονίζει επίσης και τα εξής: «Σήμερα ακριβώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να εγκαταλείψουμε το καράβι. Δεν έχουμε το δικαίωμα να ρίξουμε λευκή πετσέτα στο καναβάτσο.

Οφείλουμε δηλαδή να διαπραγματευθούμε όρο προς όρο, παράγραφο προς παράγραφο, λέξη προς λέξη την εφαρμογή μίας σκληρής συμφωνίας που ήταν το αποτέλεσμα ενός συγκεκριμένου, αρνητικού, συσχετισμού δυνάμεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here