Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε συρμούς υψηλής ταχύτητας

0
10

 

Να συνυπολογίσουν την καθυστέρηση λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας καλεί τους επιβάτες της η βελγική σιδηροδρομική εταιρεία SNCB, μέσω Twitter. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι επιβάτες που αναμένεται να ταξιδέψουν με τα τρένα υψηλής ταχύτητας τα οποία αναχωρούν από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς των Βρυξελλών και της Αμβέρσας όπως επίσης και οι επιβάτες των τρένων Thalys που αναχωρούν από το σιδηροδρομικό σταθμό Nord του Παρισιού θα πρέπει να προσέρχονται στους σταθμούς μισή ώρα νωρίτερα από την αναχώρησή τους, καθώς έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέτρα ασφαλείας έχουν ενισχυθεί στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Bruxelles-Midi, Anvers-Central και Paris-Nord». Η εταιρεία διαχειρίζεται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών υψηλής ταχύτητας μεταξύ Άμστερνταμ και Παρισιού

Εξ άλλου, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα σήμερα η βελγική κυβέρνηση το μετρό θα παραμείνει κλειστό και την Τρίτη. Κλειστά θα παραμείνουν επίσης τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα πανεπιστήμια. Η κατάσταση θα αρχίσει να ομαλοποιείται από την Τετάρτη οπότε αναμένεται να επαναλειτουργήσουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και προοδευτικά το μετρό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here