Δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από τη Νέα Δημοκρατία

0
3

 

Με τίτλο «Κανένας στο περιθώριο», η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε τις δράσεις της κοινωνικής αλληλεγγύης που θα προωθήσει το κόμμα το επόμενο διάστημα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε πως η κοινωνική αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή είναι θεμελιώδεις αρχές του κόμματος επισημαίνοντας πως εφαρμόζονται δράσεις οι οποίες έχουν δύο στόχους: να αναγνωρίζουν την προσφορά των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης και να τις βοηθούν ουσιαστικά.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος είπε πως η δράση του κόμματος θα αποτελέσει τη γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας των φορέων αυτών με όλα τα επίπεδα δημόσιας διοίκησης και λήψης πολιτικών αποφάσεων.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, η νέα πραγματικότητα επιβάλλει ένα ευρύτατο δίκτυο κοινωνικών δομών το οποίο προϋπήρχε αλλά πλέον αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.

«Η Νέα Δημοκρατία δρα στη βάση μιας αρχής και μιας πεποίθησης: κανένας στο περιθώριο» τόνισε επισημαίνοντας πως έχουν ήδη προγραμματιστεί επισκέψεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλη την επικράτεια σε μη κρατικές εθελοντικές δομές.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, η δράση της Λ. Συγγρού αποσκοπεί στην καταγραφή των προβλημάτων, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ζητήσει τη διεξαγωγή ευρείας συζήτησης στη Βουλή για τα θέματα αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here