ΔΡΑΣΗ, «Ευρώπη – Οικολογία», και Kίνηση «Μπροστά», στηρίζουν το Ποτάμι

0
6

 

«Το Ποτάμι έχει και τις λύσεις και τους ανθρώπους» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας πως «η Ελλάδα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στους υπουργούς προηγούμενων δεκαετιών, ούτε στους υπουργούς του προηγούμενου επταμήνου» κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εκλογικών λιστών του Ποταμιού σε ειδική εκδήλωση.

«Έχουμε ετοιμάσει μια λίστα ανθρώπων που πιστεύουμε πως θα πρέπει να παίξουν καθοριστικό ρόλο στα κυβερνητικά δρώμενα την επόμενη ημέρα. Δεν είναι όλοι δικοί μας άνθρωποι. Είναι όμως άνθρωποι της μεταρρύθμισης, της αγοράς, άνθρωποι που βάζουν πάνω απ’ όλα την ανάγκη των πολλών και όχι των συντεχνιών», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, πετώντας, ταυτόχρονα, το «μπαλάκι» στους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ: «Με ποιους ανθρώπους θα κυβερνήσει ο κ. Μεϊμαράκης, με ποιους ο κ. Τσίπρας. Ποιους έχουν στο μυαλό τους;».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, παρουσία βουλευτών του κόμματος, παρουσίασε παράλληλα και ορισμένα από τα νέα πρόσωπα των εκλογικών συνδυασμών, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τα μέλη της ΔΡΑΣΗΣ, του κόμματος «Ευρώπη – Οικολογία», καθώς και της κίνησης «Μπροστά», οι οποίοι θα στηρίξουν το Ποτάμι στις επερχόμενες εκλογές.

Ο επικεφαλής της κίνησης «Μπροστά», Παναγιώτης Βλάχος επεσήμανε πως «Η παλαιά πολιτική, αυτή για την οποία έχει μιλήσει το Ποτάμι, προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τα μέτρα τα οποία η ίδια ψηφίζει. Είμαστε εδώ για να δώσουμε περιεχόμενο στις διεκδικήσεις της πιο αδικημένης, αλλά όχι της πιο χαμένης γενιάς«.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της «Δράσης» Θεόδωρος Σκυλακάκης τόνισε πως «Η Ελλάδα χρειάζεται μείωση των δαπανών του κράτους, λιγότερη κομματοκρατία, λιγότερους φόρους. Οι άλλοι είναι αδύνατον να το πράξουν. Χωρίς μεταρρυθμιστές, μεταρρυθμίσεις δεν υπάρχουν«.

Ενώ η εκπρόσωπος της «Ευρώπη-Οικολογία» Λενιώ Μυριβήλη δήλωσε ότι «Θέλουμε να προωθήσουμε μέσα από το Ποτάμι ένα έξυπνο και καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here