Δρίτσας για Cosco: Να μην σπεκουλάρετε για το αν η κυβέρνηση είναι συνεπής με τα συμφωνηθέντα-Ας περιττεύουν οι αντιπολιτευτικές κορώνες

0
4

 

 Στην δριμεία κριτική που δέχθηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη σύμβαση με την Cosco απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

«Είπα ότι οι αλλαγές που έγιναν, έγιναν για λόγους ορθής νομοθέτησης όχι για λόγους αλλαγής των συμφωνηθέντων και για κανέναν άλλο λόγο. Σας καλώ και εσάς και τα άλλα κόμματα να σταματήσετε αυτή τη σπέκουλα γιατί έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε αν υπάρχει ζήτημα ορθής νομοθέτησης ή όχι» είπε ο κ. Δρίτσας απευθυνόμενος στον Νίκο Δένδια, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Ανδρέα Λοβέρδο και σημείωσε: «Να μην σπεκουλάρετε για το αν η κυβέρνηση είναι συνεπής με τις συμβατικές τις υποχρεώσεις και τα συμφωνηθέντα και για το αν μια επιστολή την εκθέτει ή την εξευτελίζει όπως λέει ο κ. Λοβέρδος».

«Με ποια μεριά είστε; Με τη μεριά της ορθής νομοθέτησης ή με τη μεριά μιας άποψης σεβαστής; Όπως μπορούμε να καταλάβουμε όλοι, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Όταν μια διάταξη, αυτή τoυ άρθρου 5 ήταν τόσο γενική που δεν είχε κανένα προσδιορισμό τι καταργείται, δεν έπρεπε η κυβέρνηση να επισημάνει ότι αυτό δεν μπορεί να είναι καλή νομοθέτηση;« τόνισε ο κ. Δρίτσας και πρόσθεσε: «Ας περιττεύουν οι αντιπολιτευτικές κορώνες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here