Δύο 5χρονοι έγιναν «δραπέτες» για μια Τζάγκουαρ

0
11
Открытие детского сада 2726 в Кузьминках, Москва, 12 мая 2011 г. Дети в детском саду. Дети на прогуле. Детский автомобиль. Мальчик застрял в детском автомобиле

 

Δύο αγόρια ηλικίας 5 ετών έσκαψαν χρησιμοποιώντας τα φτυαράκια τους, με τα οποία έπαιζαν, στην άμμο μια σήραγγα με στόχο να φύγουν από το σχολείο τους στο Ουράλια και να αγοράσουν μια… Τζάγκουαρ, μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Τα δύο αγόρια το έσκασαν από το νηπιαγωγείο τους στο Μαγκνιτογκόρσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας, από ένα μικρό πέρασμα που είχαν σκάψει πριν από πολλές ημέρες με τη βοήθεια παιδικών φτυαριών στα θεμέλια του σχολείου τους» έγραψε η εφημερίδα Komsomolskaia Pravda.

krussia

Οι λιλιπούτειοι «δραπέτες» κατόπιν περπάτησαν μια απόσταση 2 χιλιομέτρων έως μία αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων όπου σκέφτονταν να… αγοράσουν μια Τζάγκουαρ, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Μια περαστική υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε,όταν είδε τα παιδιά να τριγυρνούν δίπλα στην αντιπροσωπεία και τα ρώτησε τι  έκαναν εκεί.

«Τα παιδιά εξήγησαν ότι είχαν φύγει από το νηπιαγωγείο τους για να αγοράσουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο, όμως δεν είχαν χρήματα» συνεχίζει η εφημερίδα.

Έπειτα η γυναίκα τα οδήγησε σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου είχε σημάνει ήδη συναγερμός καθώς η διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση των αγοριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here