Έβγαζε selfies μέσα από το αστυνομικό βαν στο δρόμο για τη φυλακή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
14

Ο Shane Holbrook κατηγορούμενος για πρώτου βαθμού ληστεία σε βάρος τριών ατόμων και πρόκληση σωματικών βλαβών, μπόρεσε για 30 λεπτά να συνδεθεί στον λογαριασμό του στο Facebook και να ανεβάσει τρεις φωτογραφίες του με την πορτοκαλί στολή των φυλακισμένων, μέσα από το αστυνομικό βαν ενώ πήγαινε για τις φυλακές, μαζί με άλλους συγκρατούμενους.

Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ, το κινητό τηλέφωνο θεωρείται ως απαγορευμένο αντικείμενο για έναν κρατούμενο μαζί με τα χρήματα, τα όπλα, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο 27χρονος φαίνεται ήρεμος και σχεδόν χαρούμενος, βγάζει τις φωτογραφίες όπου απεικονίζονται και άλλοι συγκρατούμενοι του από την περιφερειακή φυλακή της Δυτικής Βιρτζίνια.

shane_holbrook_1

Μάλιστα ο ίδιος δικαιολογεί τη λήψη των φωτογραφιών με ανάρτηση λέγοντας πως θα μπορούσε να είναι μέσω κινητού τηλεφώνου, «το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι απλά το βρήκα» έγραψε.Πρόσθεσε επίσης πως ήθελε να δουν οι δικοί του άνθρωποι πως είναι καλά και να μην ανησυχούν.

Τώρα οι αρχές διενεργούν έρευνα για το πως ο κρατούμενος κατάφερε να τραβήξει τις φωτογραφίες και επισημαίνουν πως θα δείξουν μηδενική ανοχή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here