Εφιάλτης για τον 5χρονο Αφγανό η αυθεντική φανέλα Μέσι

0
11
Η πλαστική αυτοσχέδια φανέλα με το νούμερο του Μέσι που φόρεσε ένας πεντάχρονος από το Αφγανιστάνκαι έγινε Viral με τις φωτογραφίες του έμελλε να μετατρέψει τη ζωή του ίδιου αλλά και της οικογενείας του σε κόλαση.
Ο διάσημος  ποδοσφαιριστής του έστειλε τελικά μέσω της UNICEF μια αυθεντική φανέλα με την υπογραφή του, χαρίζοντάς του ανείπωτη ευτυχία που δυστυχώς εν καιρώ μετατράπηκε σε δυστυχία καθώς από τότε που έγινε αυτό ο ίδιος και η οικογένειά του ζουν έναν εφιάλτη.
Εφιαλτική ζωή για τον 5χρονο και την οικογένειά του από τότε που πήρε τη φανέλα του Μέσι
Σύμφωνα με τον Guardian από τότε που πήραν την φανέλα στα χέρια τους δέχονται συνεχώς τηλεφωνικές απειλές με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το Αφγανιστάν και να μετακομίσουν στο γειτονικό Πακιστάν, με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής.
Ο Mohammad Arif Ahmadi, πατέρας του παιδιού, λέει πως όλα ξεκίνησαν από τότε που ο γιος του έγινε πρωτοσέλιδο σε ολόκληρο τον κόσμο. «Η ζωή μας έγινε μια δυστυχία» μαρτυρά ο Ahmadi, που σημειώνει πως η οικογένειά του δεν ήθελε να φύγει από το Αφγανιστάν αλλά οι απειλές γίνονταν ολοένα και πιο σοβαρές. Ο ίδιος φοβήθηκε μάλιστα πως ο γιος του Murtaza θα έπεφτε θύμα απαγωγής, μετά την τεράστια δημοσιότητα που έλαβε.
Εφιαλτική ζωή για τον 5χρονο και την οικογένειά του από τότε που πήρε τη φανέλα του Μέσι
Στην αρχή η οικογένεια ταξίδεψε μέχρι την πρωτεύουσα του Πακιστάν, το Ισλαμαμπάντ, αλλά δεν μπόρεσαν να μείνουν εκεί εξαιτίας τους υψηλού κόστους ζωής, οπότε εγκαταστάθηκαν στην Quetta. «Πούλησα όλη μου την περιουσία και έφερα την οικογένειά μου στο Αφγανιστάν για να σώσω τη ζωή του γιου μου όπως και της υπόλοιπης οικογένειάς μου» λέει ο Ahmadi.
Όσο για τη συνάντηση ανάμεσα στον 5χρονο και το είδωλό του, αυτή ακόμη εκκρεμεί καθώς καμία πρόταση δεν ήταν βιώσιμη- ούτε το να έρθει ο Μέσι στο Αφγανιστάν, ούτε το να πάει ο μικρός Murtaza στην Ισπανία, ούτε το να συναντηθούν σε μια τρίτη χώρα. «Ο Murtaza ελπίζει ακόμα πως μια μέρα θα μπορέσει να γνωρίσει τον ήρωά του τον Μέσι» λέει ο πατέρας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here