Έφοδοι από την Οικονομική Αστυνομία σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης

0
3

 

Κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε εφόδους σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι παραβάσεις οι οποίες βεβαιώθηκαν και αφορούν:

* Σε ατομική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια μυδιών και αλιεία καβουριών, διαπιστώθηκε η λειτουργία της χωρίς άδεια και η απασχόληση τριών εργαζομένων που δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας. Επίσης, προέκυψε χρήση παράνομης αποθήκης, μη δηλωμένης στην αρμόδια ΔΟΥ και αποθηκευμένη ποσότητα 638 κιλών καβουριών, που δεν δικαιολογούνταν από φορολογικά παραστατικά, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

* Σε καφέ – μπαρ διαπιστώθηκε η μη έκδοση έντεκα αποδείξεων, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας, όπως επίσης απασχόληση πέντε εργαζομένων, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας και

* Σε μεσιτικό γραφείο διαπιστώθηκε παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Για όλες τις παραβάσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here