Εγκατέλειψε τα γυρίσματα των «Πειρατών της Καραϊβικής» για να δει τη σύζυγό του.

0
65

 

Χωρίς πρωταγωνιστή έμειναν οι «Πειρατές της Καραϊβικής», όταν ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ εγκατέλειψε αιφνιδίως τα γυρίσματα στην Αυστραλία για να πάει να δει την σύζυγό του, Άμπερ Χερντ στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα Gold Coast Bulletin, ο σταρ του Χόλιγουντ εγκατέλειψε, χθες το βράδυ, τα γυρίσματα του σίκουελ «Οι Νεκροί δεν λένε Παραμύθια» που γίνονται στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

Ο Τζόνι Ντεπ και η σύζυγός του Άμπερ Χερντ, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από τρεις μήνες, καυγάδιζαν αδιάκοπα, προσθέτει η εφημερίδα. Αμερικανικοί ιστότοποι αναφέρουν επίσης ότι είχε ζητηθεί από την Χερντ να εγκαταλείψει τα γυρίσματα επειδή οι διαπληκτισμοί τους ενοχλούσαν την παραγωγή.

Η Χερντ φέρεται ότι επέστρεψε στις ΗΠΑ μαζί με τα δυο τεριέ του ζεύγους, Πίστολ και Μπου, τα οποία έπρεπε να εγκαταλείψουν την Αυστραλία μετά την απειλή των αυστραλιανών αρχών να τους κάνουν ευθανασία, επειδή εισήλθαν παράνομα στην χώρα χωρίς να έχει ακολουθηθεί η απαιτούμενη διαδικασία να τεθούν σε καραντίνα.

Αν επιβεβαιωθεί η χθεσινοβραδινή αποχώρησή του από τα γυρίσματα, την οποία προσπάθησαν απεγνωσμένα να αποτρέψουν εκπρόσωποι της παραγωγής, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα πρόκειται για άλλη μια αναποδιά για την Disney, έπειτα από έναν τραυματισμό του ηθοποιού στο χέρι, ο οποίος τον είχε αναγκάσει να επιστρέψει και τον Μάρτιο στις ΗΠΑ για θεραπεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here