Εικόνες χάους σε διανομή τροφίμων στη Θεσσαλονίκη (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
14

 

Ένταση επικράτησε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές για την τρίτη διανομή τροφίμων, φρούτων – λαχανικών, ελαιολάδου, κοτόπουλου, τυριού και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων).

deth8

Χιλιάδες δικαιούχοι βρίσκονται εκεί, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. Μάλιστα, «έσπασαν» τουλάχιστον τρεις φορές τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, προκειμένου να περάσουν. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για να ρυθμίσουν την κατάσταση, με τη διανομή να συνεχίζεται κανονικά. Ωστόσο, η κατάσταση συνέχισε να είναι.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι, που συνολικά φτάνουν τους 9.196, κατά την προσέλευσή τους είναι αναγκαίο να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν παραλαμβάνουν αυτοπροσώπως τα είδη.

deth4

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

 

Πηγή: thestival.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here