Ειρήνη Φύσσα: Οργανωμένο σχέδιο η δολοφονία του αδελφού μου

0
8

 

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε μετά η αδελφή του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να καταθέσει για τη δολοφονία του αδελφού της τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι.

Με δάκρυα στα μάτια, η Ειρήνη Φύσσα άρχισε την κατάθεσή της κάνοντας λόγο για οργανωμένο σχέδιο.
«Τα πράγματα είναι πολύ απλά στο μυαλό μου. Ο Παύλος πήγε να δει μπάλα και δεν γύρισε σπίτι του. Ήταν οργανωμένο σχέδιο. Ήταν τρία άτομα, έγιναν 15 και μετά 60 άτομα. Έτσι ξαφνικά. Ήταν οργανωμένο. Όταν έμαθα τι είχε συμβεί, δεν μπορούσα να δεχθώ ότι είχε πάθει ο Παύλος κάτι. Η Χρύσα μου είπε ότι ο αδελφός μου δεν ήταν καλά. Πήρα ένα ταξί και πήγα στο Κρατικό και ενημερώθηκα. Δεν μπορούσα να το δεχθώ. Πήγα στο νοσοκομείο και τον είδα εκεί. Παγωμένο, νεκρό. Παρακαλούσα να σηκωθεί να φύγουμε», είπε η μάρτυρας φανερά καταβεβλημένη.

Περιγράφοντας το τι έγινε εκείνο το βράδυ, η Ειρήνη Φύσσα υποστήριξε:
«Ο αδελφός μου με τη Χρύσα και έναν φίλο τους πήγαν στο Κοράλι πρώτη φορά εκείνη τη μέρα γιατί δεν βρήκαν στην άλλη καφετέρια τραπέζι. Στο μαγαζί δεν έγινε κάτι. Μέσα βρίσκονταν τρία άτομα που φορούσαν παντελόνι παραλλαγής, μαύρα μπλουζάκια. Δεν ειπώθηκε κάτι στην καφετέρια. Όταν η παρέα του αδελφού μου βγήκε έξω, είδε μαζεμένα 15 άτομα. Φορούσαν κράνη και παντελόνια παραλλαγής, είχαν λοστούς και σιδερογροθιές. Έγινε μια μανούρα, ένα μπάχαλο, με έναν μεσολαβητή χωρίς να προηγηθεί κάτι και η αστυνομία καθόταν εκεί κοντά, λίγο πιο πάνω στη γωνία».

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 8 Οκτωβρίου, καθώς η μάρτυρας ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here