Εισαγγελείς για Μαρκογιαννάκη: Δεν προκύπτουν ενδείξεις σε βάρος του στην υπόθεση Γιακουμάκη

0
5

 

Στον Εισαγγελέα Πλημ/κών επιστρέφει ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων, την προανακριτική δικογραφία που αφορά στον υποψήφιο Βουλευτή Χανίων ΝΔ Χρήστο Μαρκογιαννάκη και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με εντολή να εισαχθεί η πρότασή του στο δικαστικό συμβούλιο για μη ύπαρξη ενδείξεων ηθικής αυτουργίας του κ. Μαρκογιαννάκη.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του Εισαγγελέα Εφετών, δεν προκύπτουν κατά την κρίση του, επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις σε βάρος του τρίτου κατηγορουμένου Χρήστου Μαρκογιαννάκη, για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και επιστρέφει τη δικογραφία στον Εισαγγελέα Πρωτ/κων

Το έγγραφο του Εισαγγελέα Εφετών:

 

Μετά την απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών ο κ.  Μαρκογιαννάκης δήλωσε:

Το τελευταίο δεκαήμερο δέχτηκα και καλόπιστη κριτική αλλά και πολύ λάσπη σχετικά με την δήθεν εμπλοκή μου στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Με δήλωση μου ξεκαθάρισα τα πράγματα.

Πλήρως επιβεβαιώνομαι τώρα από την ενέργεια του Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, να επιστρέψει την δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημ/κών με την εντολή να εισαχθεί με πρόταση του στο Δικαστικό Συμβούλιο, αφού δεν προκύπτουν σε βάρος μου, οι κατά νόμο, απαιτούμενες ενδείξεις.

Πιστεύω ότι όσοι μου άσκησαν καλόπιστη κριτική, καλόπιστα θα λειτουργήσουν και τώρα. Από τους λασπολόγους και κουκουλοφόρους της ανωνυμίας δεν το περιμένω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here