Έξαλλη η Ζωή για την… έξωση στην Επιτροπή Αλήθειας

0
7

 

Απανωτά είναι τα «χτυπήματα» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά της κυβέρνησης και του Νίκου Βούτση, για την τύχη που είχε η Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος.

Έπειτα από την «αποκαθήλωση» των συνδέσμων για το έργο της Επιτροπής από την πρώτη σελίδα στο site της Βουλής, ήρθε και η έξωση από τα γραφεία που είχαν παραχωρηθεί στην Επιτροπή, στο κτίριο της Βουλής επί της οδού Μητροπόλεως. Κάτι που εννοείται πως δεν άφησε ασχολίαστο η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται. Απόφαση Βούτση να πεταχτεί εκτός γραφείων η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Ενοχλεί τους νεομνημονιακούς», ήταν η πρώτη ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Twitter

και συνέχισε γράφοντας: «Έργο Βούτση: αφαίρεση του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας απ´το site της Βουλής, απόπειρα εκδίωξης της Επιτροπής απ´τη Βουλή. Συγχαρητήρια».

Αργότερα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε στον άνθρωπο που τη διαδέχθηκε και στα αγγλικά. «Ο νέος πρόεδρος της Βουλής πετάει την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος από τα γραφεία της. Προφανώς εμποδίζει τη νέα κυβέρνηση», έγραψε.

Νωρίτερα είχε κάνει ένα… διάλειμμα, για να επιτεθεί και στον Νίκο Φίλη, με αφορμή τη δήλωσή του για τη γενοκτονία των Ποντίων, η οποία προκάλεσε σάλο. «Η γενοκτονία των Ποντίων αποτελεί αναγνωρισμένο θεσμικά και ιστορικά γεγονός. Προκαλεί κατάπληξη η χθεσινή αντιεπιστημονική τοποθέτηση Φίλη», έγραψε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Συμπλήρωσε δε: «Η Παιδεία χρειάζεται ανθρώπους με μόρφωση, καλλιέργεια, αίσθημα ευθύνης, συνείδηση. Όχι προχειρολόγους που μαθαίνουν στην πλάτη των παιδιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here