«Έξαλλος» ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται σε βίντεο να χτυπά την Άμπερ Χερντ

0
18

 

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο ο Τζόνι Ντεπ εμφανίζεται να επιτίθεται στην Άμπερ Χερντ, ενδεχομένως υπό την επήρεια αλκοόλ.

depp-amber

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα που είχε κρύψει η ίδια η Χερντ και το αποκάλυψε το δίκτυο TMZ.Οι εικόνες μεταδίδονται στον απόηχο του πολύκροτου χωρισμού του ζεύγους την περασμένη άνοιξη και λίγες ημέρες πριν λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε μία κουζίνα και να σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Η Χερντ ακούγεται να τον ρωτάει τι του συμβαίνει και να προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Στο τέλος του βίντεο φαίνεται ότι ο Ντεπ επιτίθεται και στην ίδια.

Η Χερντ είχε κατηγορήσει δημοσίως τον ηθοποιό ότι την κακοποιούσε. Ο ίδιος διέψευσε τις κατηγορίες, ενώ προς υπεράσπισή του έσπευσαν φίλοι, συνάδελφοι, η κόρη του, αλλά και η πρώην σύντροφός του Βανέσα Παραντί, όπως και η Γουινόνα Ράιντερ.

Πάντως ακόμα και τώρα πολλοί υποστηρίζουν πως έπεσε στην παγίδα της Χερντ, η οποία προσπάθησε επίτηδες να τον προκαλέσει ώστε να την χτυπήσει την ώρα που μαγνητοσκοπούσε κρυφά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here