Εισήγαγαν από την Τουρκία και διακινούσαν στην Αττική τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών

0
6

 

Με πλοκάμια μέσα στις φυλακές ήταν η μεγάλη εγκληματική οργάνωση που είχε μέλη Έλληνες και Αλβανούς  και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κυρίως σε περιοχές της Αττικής.

Σε επιχείρηση της  αστυνομίας την Πέμπτη και την Παρασκευή σε Ίλιον, ‘Ανω Λιόσια, Περιστέρι, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Κολωνό και Σεπόλια συνελήφθησαν 14 μέλη της οργάνωσης αππο τους οποίους οι τρεις είναι Έλληνες και οι υπόλοιποι Αλβανοί. Αποκαλύφθηκε ότι είχαν 10συνεργούς, κρατούμενους στις φυλακές ενώ αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα .

Τα μέλη της συμμορίας μετέφεραν και εισήγαγαν από την Τουρκία και διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών κυρίως ηρωίνη, κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη. Επίσης νόθευαν ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, που προορίζονταν για την εγχώρια αγορά.

Κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, όπλων και αλλοδαπών, καθώς και για παραχάραξη, αντίσταση και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από 7 κιλά ηρωίνης, κοκαΐνη, ακατέργαστη κάνναβη, 5,5 κιλά άγνωστης χημικής σκόνης, όπλα, αυτοκίνητα,  ζυγαριές περισσότερα από 13.500 ευρώ και διάφορα άλλα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here