Εκάλη: Ληστεία με ομήρους βγαλμένη από ταινία σε σπίτι επιχειρηματία

 

Τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν την Τρίτη τα ξημερώματα σε μονοκατοικία που ανήκει σε μονοκατοικία επιχειρηματία στο χώρο των τροφίμων και κράτησαν ομήρους τον ίδιο, την σύζυγό του και τα δύο ενήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχει στα χέρια της η αστυνομία, στις 05:20 τρεις κουκουλοφόροι παρέκαμψαν τα συστήματα ασφάλειας στην πολυτελή κατοικία του επιχειρηματία και εισήλθαν στο εσωτερικό.

Εκείνη την ώρα ο επιχειρηματίας κοιμόταν με την σύζυγο του στην κρεβατοκάμαρα τους και τα παιδιά τους στα δωμάτια τους.

Οι κακοποιοί ξύπνησαν αρχικά το ζευγάρι και το απείλησαν με πιστόλια, ενώ στην συνέχεια υποχρέωσαν την μητέρα να ξυπνήσει να παιδιά της και να κατέβουν όλοι στο σαλόνι της κατοικίας.

Εκεί οι ληστές ζήτησαν από τον γνωστό επιχειρηματία να τους δείξει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα και παράλληλα ζητούσαν επιτακτικά να τους πει που έχει κρυμμένο κάποιο χρηματοκιβώτιο.

Μπροστά στις απειλές, τόσο για την ζωή τη δική του και της συζύγου του και κυρίως για την ζωή των παιδιών του, ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να υποδείξει στους τρεις ληστές που έχει το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και χρηματικό ποσό.

Οι κακοποιοί άρπαξαν τα χρήματα και τα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν αφήνοντας δεμένους τα μέλη της οικογένειας στο σαλόνι τις μονοκατοικίας.

Μόλις κατάφεραν να λυθούν ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής είναι άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*