Έκανε τέτοιο «χουνέρι» η Ζωή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας;

0
3
 Είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο; Να έκανε τέτοιο «χουνέρι» η πρόεδρος της Βουλής στον πρόεδρο της Δημοκρατίας; Αυτό υποστηρίζει, τουλάχιστον, ο Βηματοδότης.
Υποστηρίζει, λοιπόν, ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε τον Προκόπη Παυλόπουλο να περιμένει μέχρι τα ξημερώματα, μετά την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, την περασμένη Τετάρτη.

Τα φώτα στο γραφείο του προέδρου της Δημοκρατίας ήταν αναμμένα ως τα ξημερώματα, καθώς περίμενε σχεδόν όλη νύχτα να του στείλει  το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα, που μόλις είχε ψηφιστεί.  Η ώρα περνούσε, οπότε- σύμφωνα με το δημοσίευμα- ο πρόεδρος έκανε μία ασυνήθιστη, εκτός πρωτοκόλλου, κίνηση προκειμένου να σώσει την κατάσταση. Τηλεφώνησε στην κ. Κωνσταντοπούλου και τη ρώτησε για το νόμο.

«Α, αυτό το χαρτί του Μητρόπουλου…», φέρεται να του απάντησε εκείνη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, καθώς είχε προεδρεύσει στη Βουλή ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο νόμος υπεγράφη, εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο το πρωί της Πέμπτης και ενώ όλοι στις Βρυξέλλες περίμεναν τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, «έπεσε» το σύστημα. Λίγο προτού αρχίσει το κρίσιμο Eurogroup, τελικά κατάφεραν να σκανάρουν το νόμο και να τον στείλουν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here