Εκκενώθηκε η κεντρική πλατεία των Βρυξελλών από την αστυνομία

0
6
epa05031249 French military officers and police stand guard near the site were a raid happened in the city center of Saint Denis, near Paris, France, 18 November 2015. Shots were heard as police raided a northern Paris suburb early 18 November in connection with last week's terrorist attacks. According to media reports, two people were dead, several police officers were injured and at least seven people were arrested. EPA/YOAN VALAT

 

Εντείνονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την ανεύρεση του τρομοκράτη Salah Abdeslam ο οποίος αιματοκύλησε πριν από μία εβδομάδα το Παρίσι. Στο πλαίσιο αυτό η βελγική αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση της κεντρικής πλατείας των Βρυξελλών.

Οι αστυνομικές αρχές του Βελγίου ανακοίνωσαν πως οι επιχειρήσεις για την ανεύρεση τρομοκρατών θα συνεχίσουν να εντείνονται, καθώς φθάνουν διαρκώς πληροφορίες για τρομοκράτες που βρίσκονται στο Βέλγιο.

Στο πλαίσιο των ερευνών αυτών το πρωί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Βελγίου προχώρησε σε εκκένωση ξενοδοχείου το οποίο βρίσκεται κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο μετά από πληροφορίες για πιθανή ύπαρξη βόμβας.

Μετά από τις έρευνες των αρχών δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό αλλά όπως σημείωσε ο επικεφαλής της ομάδας ερευνών αυτό δεν σημαίνει πως ο κίνδυνος δεν είναι υπαρκτός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here