Έκκληση του Ντάνιελ Κρεγκ στους Ευρωπαίους για την προσφυγική κρίση

0
11

Έκκληση προς τους Ευρωπαίους ηγέτες να διευθετήσουν την προσφυγική κρίση που συγκλονίζει τη Γηραιά Ήπειρο απηύθυνε την Παρασκευή ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ.

«Μια τραγωδία διαδραματίζεται… Εναπόκειται στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να ενεργήσουν προκειμένου να διευθετήσουν την κατάσταση» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βρετανός ηθοποιός.

Στην τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ, το Spectre, ο διάσημος κατάσκοπος παραβιάζει τα σύνορα ανεμπόδιστα παρά το γεγονός ότι τον παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες και του έχουν κατασχέσει το διαβατήριο.

Βέβαια, στην πραγματικότητα η είσοδος στη Βρετανία χωρίς νόμιμα έγγραφα έχει καταστεί ολοένα και δυσκολότερη και χιλιάδες πρόσφυγες συνωστίζονται κοντά στο λιμάνι του Καλαί, διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να διαπλεύσουν τη Μάγχη. Τουλάχιστον 15 εξ αυτών έχουν χάσει την ζωή τους από τον Ιούνιο.

«Οι πρόσφυγες δε σκέφτονται τον Τζέιμς Μποντ όταν δίνουν μάχη για να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο με τις οικογένειές τους αδιαφορούν πλήρως για εκείνον» προσέθεσε ο ηθοποιός, ο οποίος επελέγη από τη βρετανική κυβέρνηση για να πρωταγωνιστήσει σε μια εκστρατεία προώθησης… του τουρισμού στη Βρετανία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here