Έκοψαν κλήση στη… νεκροφόρα!

0
4

 

Έντονες αντιπαραθέσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο διήμερο η προσπάθεια του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Κρήτης να ελέγξει με αποφασιστικό τρόπο τα μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη και να εφαρμόσει με κάθε αυστηρότητα τον νόμο έναντι των παρανομούντων.

Προχθές σημειώθηκε επεισόδιο έξω από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όταν νεκροφόρα από γραφείο τελετών του Ηρακλείου είχε σταθμεύσει έξω από την είσοδο – σε σημείο που απαγορεύεται η στάθμευση – προκειμένου να παραλάβει φέρετρο και να ολοκληρώσει τις γραφειοκρατικές διατυπώσεις για να μεταφέρει την σορό στο Ηράκλειο. Το γεγονός ότι τροχονόμος βεβαίωσε κλήση στον οδηγό και αφαίρεσε την πινακίδα του οχήματος, προκάλεσε την αντίδραση τόσο του οδηγού όσο και παρευρισκομένων πολιτών που διαμαρτύρονταν κάνοντας λόγο για ιεροσυλία. Ο ίδιος ο οδηγός μίλησε στο cretalive.gr για πρωτοφανές γεγονός.

Ωστόσο από την πλευρά της Τροχαίας διευκρινίστηκε πως δεν βεβαιώθηκε πρόστιμο για τη στάθμευση, αλλά για άλλες παραβάσεις. Για το γεγονός ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο και ο οδηγός δεν είχε δίπλωμα, ενώ στην πίσω πλευρά αντί για πινακίδα με κανονικούς αριθμούς, έφερε το όνομα του γραφείου τελετών. Μάλιστα, από την Τροχαία επεσήμαναν πως συνηθίζονται οι έλεγχοι και σε τέτοια οχήματα, διότι κάποιοι προφασίζονται τη μεταφορά νεκρών και παρανομούν ποικιλότροπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here