Έκπληξη Τζιτζικώστα: Ίσως εκλεγώ από την πρώτη Κυριακή

0
4

Αισιόδοξος ότι θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε σημείο που πιστεύει ότι μπορεί να αναδειχθεί αρχηγός και από τον πρώτο γύρο. «Θέλω μία ΝΔ του 45%-47% και μπορώ να φέρω ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις που θα φέρουν ευρύτερες νίκες. Θα εκπλαγείτε την Κυριακή το βράδυ, ίσως είμαι αρχηγός από τον πρώτο γύρο», δήλωσε στο Αction 24.

Kαι τι σκέφτεται να κάνει αν εκλεγεί; Σκοπεύει να τα αλλάξει όλα εκ βάθρων, όπως λέει. «Τη Δευτέρα, αν εκλεγώ αρχηγός, τελειώνουν Καραμανλικοί, Μητσοτακικοί, Σαμαρικοί, ως έννοιες. Θα τα αλλάξω όλα, θα τους αλλάξω όλους στη ΝΔ, από μηδενική βάση».

Παρόλα αυτά έχει μόνο καλά λόγια για τους πρώην αρχηγούς. «Συζητώ πολύ συχνά, πάντα, με τον Κώστα Καραμανλή», είπε, και έσπευσε να υπογραμμίσει ότι αν εκλεγεί θα δουλέψει για τη δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά. «Ο Σαμαράς έχει δικαιωθεί 100% από τα γεγονότα που ακολούθησαν, θα πάρει όμως χρόνο να δικαιωθεί και στον κόσμο. Ο Σαμαράς παρέλαβε χάος και παρέδωσε τη χώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ως αρχηγός της ΝΔ, θα δουλέψω για τη δικαίωση του Σαμαρά, αλλά και όλων των αρχηγών της ΝΔ», τόνισε.

 Τέλος, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον Βαγγέλη Μειμαράκη το τηλεοπτικό σποτ που εμφανίζει έναν νέο να προσπαθεί να απαλλαγεί από έναν φαλακρό με μουστάκι, ο οποίος τον έχει καβαλήσει και τον κρατά από τους ώμους.

«Δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Το σποτ μου  δεν έχει καμία σχέση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Το μήνυμά του είναι ότι πρέπει να κάνουμε ρήξη με τις παλιές νοοτροπίες», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here