Έκρυθμη η κατάσταση στην Κω για τα hot spot (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
8

 

Κάτοικοι του Πυλίου στην Κω, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, διαμαρτυρόμενοι για την δημιουργία hot spot στην περιοχή τους, βρίσκονται στον δρόμο που οδηγεί στο στρατόπεδο.

Αυτή την ώρα, όπως ανέφερε το Mega, στο σημείο βρίσκονται περίπου 100 κάτοικοι, έχουν ανάψει φωτιές και έχουν κλείσει προσωρινά τον δρόμο προς το στρατόπεδο (στη λίμνη).

 

kws 1kws 3

Ο Δημήτρης Βίτσας, αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, τόνισε στο Mega ότι οι άνθρωποι που αντιδρούν για τα hot spot είναι μεμονωμένοι και προκαλούν σε οποιαδήποτε δράση. Ανακοίνωσε δε ότι το στρατόπεδο στην Κω θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

«Οι πρόσφυγες θα παραμένουν στα στρατόπεδα 72 ώρες, έτσι ώστε στη συνέχεια να προωθούνται. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια ένταση. Ελπίζω να σκεφτούν καλύτερα τις κινήσεις τους και στη Σίνδο για την κατάληψη του χώρου. Συναντηθήκαμε και δύο φορές με τον δήμαρχο και μιλήσαμε για το πώς θα φτιαχτεί το στρατόπεδο. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Η Ελλάδα δεν είναι ομοσπονδία δημάρχων», είπε στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here