Εξαφανίστηκε ο γιος της Βίκυς Σταμάτη; – Tο μήνυμα που της στέλνει ο Άκης Τσοζατζόπουλος

2
6

Σάλος με τις πληροφορίες, που ήθελαν τον 8χρονο γιος της Βίκυς Σταμάτη να έχει εξαφανιστεί, λίγες ώρες μετά την απόδραση της μητέρας του από το Δρομοκαΐτειο.

Aπό την πλευρά της η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, η κυρία Γεωργία Σταμάτη διέψευσε κατηγορηματικά όσα ακούγονται: «Το παιδί είναι μαζί μου. Δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά που ακούγονται» είπε. Πρόσθεσε μάλιστα πως το πρωί το παιδί έφυγε από το σπίτι με τον παππού του για να πάει να αγοράσει ένα παιχνίδι.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παραμένουν ακόμη άγνωστες, ενώ έως τώρα έχουν συλληφθεί οι τέσσερις εξωτερικοί φρουροί των φυλάκων που είχαν διαδοχικές βάρδιες στο Δρομοκαΐτειο τα ξημερώματα, την ώρα της απόδρασης.

Η κ. Σταμάτη διέφυγε από την μπαλκονόπορτα του ισόγειου δωματίου που νοσηλευόταν ξεκλειδώνοντας το λουκέτο που υπήρχε στο κάγκελο, είτε μόνη της είτε με τη βοήθεια συνεργών.

Οι εξωτερικοί φρουροί υποστηρίζουν ότι την ευθύνη για το κλείσιμο του ρολού και του λουκέτου στο κάγκελο της μπαλκονόπορτας την έχουν οι νοσηλευτές. Οι δυο φρουροί της βάρδιας άνοιξαν την πόρτα του δωματίου στις 1:50 το πρωί για να δουν αν ήταν μέσα η νοσηλευόμενη κρατούμενη, αλλά στη συνέχεια, έως τις 6:00 το πρωί, δεν ξανάνοιξαν την πόρτα η οποία δεν έχει παραθυράκι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο διοικητής του Δρομοκαΐτειου ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να αποδράσει κάποιος μόνος του, χωρίς να έχει συνεργούς.

Από το δικηγορικό γραφείο του Γιάννη Παγορόπουλου ανακοινώθηκε η παρακάτω δήλωση του Ακη Τσοχατζόπουλου:

Όπου να είσαι, σου λέω, χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εχθές εδώ, ότι ο καλός δρόμος για να σμίξεις άμεσα με το παιδί μας και την οικογένειά σου, είναι να βρεθείς σύντομα στην φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών, εκείνων που τον τελευταίο χρόνο στο ίδρυμα σε στήριξαν και σε αγάπησαν.

ΥΨΩΝΩ φωνή στο κράτος δικαίου, στη δικαιοσύνη, στην προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη, για την

σωτηρία και την επιστροφή της, υγιής, στο παιδί της, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου- Σταμάτη.

Άκης Τσοχατζόπουλος

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here